Kommunikáció

KRÍZISKOMMUNIKÁCIÓ

Mindannyiunk életében akadnak nehéz pillanatok. A váratlan nehézségeknek, krízis helyzeteknek azonban a negatív hatásuk minimalizálható, sőt kellő tudással akár pozitívba is fordítható. Intézetünk kialakult válsághelyzet esetén részt vállal a nehézségek kommunikációs eszközökkel történő minimalizálásában, majd ezt követően a helyzet megoldásában és a rend helyreállításában.


MÉDIAKAPCSOLATOK

A Daylight Média – vagyis mi – a megbízóink, partnereink céljait megismerve alakítjuk ki a rövid és hosszú távú stratégiai célokat. A média képviselőivel 25 éve alakítjuk, finomítjuk tartjuk karban a bensőséges kapcsolatot, amely révén egyrészt kidolgozzuk, másrészt megvalósítjuk a legelőnyösebb kommunikációs csomagot Önnek.

A szervezet vezetőit éles helyzetbe készítjük fel a nyilvános szereplésre, nyomon követjük, gyűjtjük, szemlézzük és rendszerezett formában, heti médiánkénti bontásban értékeljük  és Megbízónk számára átadjuk az Önöket érdeklő vagy/és érintő média megjelenéseket.

Több mint 2000 újságíróval, szerkesztő kollégával állunk napi kapcsolatban.


INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓ

A kommunikáció eszközeinek összehangolása megsokszorozza azok erejét.

A mi világunk a költség- és a hatékonyság orientált gondolkodásra fekteti a hangsúlyt.

Az integrált kommunikáció nyújtja kizárólagosan lehetőséget arra, hogy kiemelkedjünk az egyre növekvő PR és direkt marketing zajból.

Partnereinkkel közösen alakítjuk ki a személyre szabott klisémentes stratégiánkat. Az elmúlt években számtalan téma kapcsán bizonyítottuk, hogy az ügyfeleink számára előnyös módon vagyunk képesek a különböző kommunikációs területeket összefogni és az egyes eszközöket összehangoltan működtetni a siker érdekében!