StílusKalauz

MAGYARORSZÁG LEGÚJABB STÍLUSMŰSORA
A stílus meghatározza és formálja mindennapjainkat. Műsorunkat érdekli a lakberendezés, a környezetvédelem, a lakáspiac, az autók, a telefonok, a technikai high-tech újdonságok, no meg az örök fiatalság és szépség receptje, valamint a divat…a divat…a divat. Szakértői csapatunk készen áll, hogy hétről hétre feltálalja a trükköket, a titkokat, a TRENDEKET!
A műsorban a trendek világát mutatjuk be, objektíven megfűszerezve kritikával és elismeréssel. Igyekszünk a csúcskategóriájú termékek mellett a hétköznapi eszközök használata során is hasznosítható tanácsokkal és témákkal szolgálni Nézőinket. Segítünk eligazodni a ránk zúduló információk világában, rávilágítunk arra, hogy mik azok a trendek, és kik azok a szakemberek, akikre bátran rábízhatjuk magunkat. Mindehhez nem kell mást tenni, mint figyelemmel kísérni a műsorunkat az RTL Klubon!

Műsorvezetők: Iszak Eszter és Somogyi Zoltán.

Hogy műsorunk ne legyen egysíkú, mindig hívunk egy-egy trendi modellt, divattervezőt, lakberendezőt, designert, kinek személye releváns műsorunk aktuális tartalmával.

Minden vasárnap kb. 12:00. Teljes ismétlés az adást követő szerdán, az RTL Klubon 12:15-kor, és az RTL II csatornán az adást követő szombaton 8:30-tól.

Műsorelőzetes és online tartalom a műsor Facebook oldalán.

Korábbi adásaink az RTL Klub honlapján tekinthetőek meg.