KölyökKalauz


MAGYARORSZÁG LEGÚJABB CSALÁDI MAGAZINJA
A KölyökKalauz az Ön kedvenc családi műsorává szeretne válni, az RTL Klub képernyőjén, minden szombaton kora délelőtt. Műsorunk célja, hogy jól megfogalmazva, közérthetően, valódi szakértők közreműködésével segítséget nyújtsunk a baba tervezésétől az áldott állapoton át az élet első 14 évéig minden kedves nézőnknek és érdeklődőnek. Műsorunk alapja a testi-lelki egészség felépítése és megtartása, de természetesen a rózsaszín ködön át (vagy világoskék), mi is tudjuk, hogy léteznek veleszületett és szerzett problémák, éppúgy megelőzhető betegségek is. Ezek összességével szeretnénk foglalkozni a műsorunkban, természetesen szórakoztató, közérthető formában.

Műsorvezető: Dombovári Vanda

Minden szombaton kb. 9.30. Teljes ismétlés az adást követő kedden az RTL Klubbon 12:20, az RTL II csatornán az adást követő szombaton 8:30-tól.
Műsorelőzetes és online tartalom a műsor Facebook oldalán.

Korábbi adásaink az RTL Klub honlapján tekinthetőek meg.

Televíziós műsorunk tartalma visszaköszön írott formában a KölyökKalauz – a Családi magazinban, amit havilapként, 100 000 példányban ingyenes kiadványként 584 gyermekorvosi rendelőben és védőnői szolgálaton helyezzük ki. A műsor témáit egyaránt kibontjuk benne, olyan részletekkel gazdagítva, amelyeket csakis olvasóinkhoz juttatunk el.
A magazinok megtekintéséhez kattintson ide!