ÉletmódKalauz


AZ ÉLETMÓDKALAUZ AZ ORSZÁG EGÉSZSÉGÉLETMÓD MAGAZIN MŰSORA IMMÁRON 5. ÉVE.
Magazinunk hitvallása: „a prevenció az új lételem”.
Hogy miért gondoljuk így? Mert a betegség luxus, amit nem engedhetünk meg magunknak. Nemcsak azért, mert drágák a gyógyszerek, és várni kell egy-egy vizsgálatra, műtétre, hanem azért sem, mert mint tudjuk, az idő pénz, és a valós betegséggel eltöltött idő alatt nem tudunk pénzt keresni, pénz nélkül viszont nem tudunk gyógyszert sem venni. Ördögi kör, ahogy a tanult latin mondta volna: igazi circulus vitiosus. Ezért gondoljuk mi az ÉletmódKalauzban, hogy a prevenciónak, magyarul a megelőzésnek kell a műsorunkban a legnagyobb hangsúlyt kapnia. Hasznos tanácsokat is adunk nézőinknek a szépség, az életmód és az egészség területén, különböző technológiák, trendek megismerésén keresztül.
Műsorvezető: Valkó Eszter
Minden vasárnap kb. 11:30. Teljes ismétlés az adást követő pénteken, az RTL Klubon 12:20, az RTL II csatornán szombaton 08:00, és az RTL+ vasárnap 6:30-tól.

Műsorelőzetes és online tartalom a műsor Facebook oldalán.

Valkó Eszter
Korábbi adásaink az RTL Klub honlapján tekinthetőek meg.

Televíziós műsorunk, az ÉletmódKalauz tartalma visszaköszön írott formában az Egészség ABC-Páciensek Életmódi magazinban, amit havilapként, 100 000 példányban ingyenes kiadványként a háziorvosi rendelőkben terjesztünk. A műsor témáit egyaránt kibontjuk benne, olyan részletekkel gazdagítva, amelyeket csakis olvasóinkhoz juttatunk el.
A magazinok megtekintéséhez kattintson ide!