TV műsoraink

Valkó Eszter

RTL Klub ÉletmódKalauz

Ugye már nem kell Önnek bemutatnunk az ÉletmódKalauzt, Valkó Esztert?
Az elmúlt évekhez hasonlóan minden vasárnap délelőttönként várjuk újra Önt, Önöket egészség, szépség és életmód témáinkkal, szakértőinkkel.
 
A mi hitvallásunk az, hogy a prevenció az új lételem.
 
S hogy miért gondoljuk így?
Mert a betegség luxus, amit nem engedhetünk meg magunknak. S nem csak azért mert drágák a gyógyszerek, s mert hónapokat kell várni egy-egy vizsgálatra, műtétre, hanem azért sem, mert mint tudjuk az idő – pénz és a valós betegséggel eltöltött idő alatt nem tudunk pénzt keresni, pénz nélkül viszont nem tudunk gyógyszert sem venni. Ördögi kör, hogy a tanult latin mondta volna igazi circulus vitiosus. Ezért gondoljuk mi az ÉletmódKalauzban, hogy a prevenció, magyarul a megelőzés kell, hogy a műsorunkban az egyik legnagyobb hangsúlyt kapja.
Minden vasárnap délelőtt találkozhatnak szakértő riportjainkkal az RTL Klub képernyőjén, ahol Valkó Eszter számol be Önöknek, nemcsak a megelőzésre helyezve a hangsúlyt, hanem hasznos tanácsokat is ad nézőinknek a szépség, életmód és egészség területén, különböző technológiák, trendek megismerésén keresztül.
 
Várjuk műsorunkba azon vállalkozó kedvű nézőink jelentkezését, akik szívesen megosztanák velünk betegségük, gyógyulásuk történetét.
 
Ön se feledje: az egészségünk a jólétünk záloga!
 
ÉletmódKalauz

Földi Kata

FIX TV Szinusz

A Szinusz egy olyan egészség életmód magazinműsor, amelyben egy-egy szakértővel beszélgetek 26 percben, a témákat az élet adja, de minden esetben az edukáció és a prevenció a cél.
Szinusz